Upea kattaus seitkytluvulta tähän päivään

PEJN 2023

If you want to release your aggression, get up and dance. That’s what rock and roll is all about.

Chuck Berry

Lieksan Muusikot ry:n hallitus piti eilen pitkän kokouksen, ja täytyy todeta ettei tilanne ollut helppo. Bändihakemuksia oli saapunut ilmoittautumisen kautta yhteensä 19, eli kaikkien aikojen ennätyksen verran. Kaikki hakemuksen jättäneet bändit tiedetään laadukkaiksi sekä sisällöltään, että tekniikoiltaan, ja hallitus oli todella vaikean paikan edessä. Ankaran pohdinnan ja äänestyksen jälkeen saimme kuin saimmekin tapahtumaan lukittua yhdeksän täysin upeaa kokoonpanoa!

Tänä vuonna PEJN tarjoaa harmonista nautintoa 1970-luvulta alkaen tähän päivään saakka. Tarjolla on siis varsin legendaarisia soittokonkareita sekä uusia nousevia lahjakkaita kykyjä.

Nyt viimeistään kannattaa buukata heinäkuun ensimmäinen viikonloppu hyvissä ajoin kalenteriin, ja tulla mestoille nauttimaan hyvästä musiikista, sekä kenties Lieksan hienoimmasta rantaterassista Lieksan Lomakylä Timitraniemeen – Rock’n’Roll all night long, ja tervetuloa 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: