Musiikintäyteistä kevättä 2021!

Rock On – tulossa 🙂

”There is only two kinds of music, the good and the bad. I play the good kind.”

— Louis Armstrong

Kesä tulee ja festivaalitkin vielä!

Lieksan Muusikot ry:n hallitus kokoontui 25.2.2021, ja nyt on viime vuosi lähes jo taputeltu. Varsinaisen kevätkokouksen pidämme 21.3.2021, jos kokoustaminen tänä pandemian aikakautena yleensä onnistuu 🙂

Ohessa toimintakeromuksemme, sekä tulevan kauden toimintasuunnitelma!


Toimintakertomus 2020

Toimintavuosi 2020 oli poikkeuksellinen. Vuonna 2020 alkanut maailmanlaajuinen Covid-19 -pandemia aiheutti muutoksia Parasta Ennen ja Nyt 2020 -festivaalin järjestämiseen. Fyysistä telttafestivaalia ei voitu kansallisista rajoitustoimenpiteistä johtuen järjestää, vaan festivaali järjestettiin ensimmäistä kertaa digiaalisesti livestriimattuna 27.6.2020. Striimaus oli menestys, ja Lieksan Muusikot ry sai paikallisen näkyvyyden lisäksi myös laajaa valtakunnallista näkyvyyttä. Mm. Maaseudun Tulevaisuus uutisoi digitaalisesta festivaalista kesäkuussa 2020. Livestriimattua konserttia on katsottu internetin kautta yhteensä n. 15 000 kertaa YouTube- ja Facebook-kanavissa.

Lieksan Muusikot ry järjesti vuonna 2020 Parasta Ennen ja nyt -musiikkifestivaalin digitaalisesti Yrjölän kotiseututalolta. PEJN on Lieksan Muusikot ry:n jo perinteeksi muodostunut päätapahtuma. Yhdistyksellä ei ollut muuta varsinaista toimintaa vuonna 2020. Parasta Ennen ja Nyt -tapahtuma järjestettiin talkoovoimin, ja palkkoja ja palkkioita ei maksettu järjestäjille eikä esiintyjille.

Lieksan Muusikot ry sai toimintavuonnaan 2020 tapahtuma-avustusta ja sponsoritukea mm. Lieksan kaupungilta, Pohjois-Karjalan Osuuspankilta sekä useilta paikallisilta yrityksiltä. Festivaalien (livestriimin) järjestäminen rahoitettiin sponsorituen lisäksi mainostuloilla, ja mainoksia esitettiin yhdistyksen verkkosivustolla sekä livestriimin yhteydessä.

Lieksan Muusikot ry haluaa kiittää Lieksan kaupunkia, sekä kaikkia muita yhteistyökumppaneitaan, entisiä ja nykyisiä lieksalaisia muusikoita sekä aktiivisia talkoolaisia hyvästä ja rakentavasta yhteistyöstä.

Toimintasuunnitelma 2021

Yhdistys jatkaa vuonna 2021 strategian mukaista toimintaansa, ja pyrkii järjestämään Parasta Ennen ja Nyt Festivaalin lauantaina 3.7. Lieksan joen varrella paikassa, josta joki näkyy tai vaihtoehtoisesti livestriimattuna.


Katso, ja ylläty! Lieksan vesijohtovedessä on, ja on aina ollut jotain jännää…. Suuret, ja ylivoimaiset kiitokset talkooporukallemme, ja yhteistyökumppaneillemme!

Tuethan lokaaleja lojaaleja.

Nähdäänpäs taas linjoilla 🙂
Lieksassa 1.3.2021

Yt. Mikko Tirkkonen
hallituksen pj.
Lieksan Muusikot ry

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: