Parasta Ennen ja Nyt Goes Digital :)

Meillähän sitä sattuu ja tapahtuu, huh huh 🙂

Music is always changing and the changes are unpredictable.

— Billy Sheehan.

Lieksan Muusikot ry:n hallituksen tiedote 8.4.2020 – PEJN GOES DIGITAL!

Lieksan Muusikot ry:n hallitus kokoontui etänä lauantaina 4.4.2020. Kokouksessa käsiteltiin tulevan tapahtumamme tilannetta, ja vallitsevaa maailman tilannetta. 

Näin ollen joudun tässä tiedotteessani kertomaan, että Parasta Ennen ja Nyt 2020 -festivaali ei toteudu siinä muodossa, kun sitä oli suunniteltu, koska Tokion Olympialaisetkin jouduttiin siirtämään vuoteen 2021.

Parasta Ennen ja Nyt 2020 -festivaalia ei järjestetä fyysisenä telttafestivaalina 27.6.2020. Hallitus oli tästä yksimielinen, ja samalla tietysti surumielinen.

Mutta! Me emme anna yhden jos useammankaan Koronan meitä lannistaa. Meillähän on aina takataskussamme suunnitelma B. Se on PEJN 2020 Goes Digital.

PEJN 2020 Goes Digital -festivaali järjestetään pienimuotoisempana konserttina 27.6.2020, ja julkaisualustana toimii internet. Järjestämme live-konsertin, ja Striimaamme sen suurelle yleisölle. Yleisölle tapahtuma tulee olemaan ilmainen. Muistutan samalla, että bändi-ilmoittautuminen on edelleen käynnissä.
>> Ilmoittaudu tästä <<

PEJN 2020 Goes Digital  toteutetaan ammattimaisesti ja tv-tuotantotasoisesti, ja tapahtuma juonnetaan, kuten livekeikat on tapana juontaa. Live-tallenne ei jää automaattisesti keikan jälkeen katsottavaksi, vaan mahdollisista julkaisuista sovitaan erikseen esiintyjien kanssa.

Stay Safe & Stay Home 😉

Lieksassa keskiviikkona 8.4.2020

Mikko Tirkkonen, hallituksen puheenjohtaja
Lieksan Muusikot ry.

Vuoden 2020 striimistudioon mahtuu mukaan neljä bändiä, ja ainoa kriteeri on se, että bändillä on lieksalaiset juuret ja Lieksa-kytkös. Ilmoittautuminen festareille päättyy 30.4.2020 klo 23:59, ja ilmoittamaan bändisi pääset vaikkapa klikkaamalla tästä >>

Tänä vuonna tällä sivustolla esittelemme bändit kuvien kera, joten lähetäthän pressikuvan meille osoitteeseen lieksan.muusikot@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: