Bändit Festarivuonna 2020

Be there or be square 🙂

Meillä on ilo esitellä seuraavat kokoonpanot PEJN Goes Digital-festivaalissa 27.6.2020.


Soulbrothers

Kuusihenkinen orkesterimme soittaa pääosin covereita, vintage soulia ja rokkia Soulbrothers otteella kunnioittaen, mutta kumartamatta liikaa alkuperäesityksiä. Omaa tuotantoa olemme myös lisänneet ja soitammekin sitä keikoilla säännöllisesti. Hold on we’re coming!
Hate, guitar + backing vocals
Tapsa, guitar
Mambo keyboard + backing vocals
Pkertti, bass
Eero, drums
Ylli, vocals
https://www.soulbrothers.fi/

Karvas

Karvas on suomenkielisen hardrockin uusvanha lähettiläs. Yhtyeen juuret ovat syvällä Lieksassa ja 80-luvun aktiivisissa musiikkiympyröissä. Uusi tuleminen noin neljännesvuosisadan tauon jälkeen tapahtui vuonna 2013 ja Karvas-nimellä bändi on toiminut vuodesta 2014 saakka.

Karvas tekee jatkuvasti uutta omaa musiikkiaan ja kokoonpanoon kuuluvat Rauski Tolvanen (voc), Mikko Tuomi (gtr, voc), Tapani Reijonen (gtr), Mikko Tirkkonen (kb, voc), Jari Heiskanen (bs) ja Timo Tuomi (dr).
https://www.facebook.com/karvasband/

Matias Kangas w/ Atso Vänskä

Matias Kangas on tehnyt laulujaan kohta kymmenen vuotta. Hänen lauluissaan käydään hirtehisen huumorin ja myötätunnon avulla sekä vaikeita asioita että kummallisia tarinoita. Atso Vänskä on soittanut Matiaksen kanssa jo ennen kuin Matias alkoi tehdä omia laulujaan, ja on tuonut omaa persoonaansa sovituksiin ja laulujen henkeen. Matias ja Atso ovat soittaneet yhdessä toreilla ja baareissa, rekkalavalla ja olohuoneissa. On taas aika rantautua koti-Lieksaan!

Hyperit

Hyperit on lieksalainen pitkän linjan suomirokin taituribändi. Biisit ja tekstit käsittelevät arkielämän ongelmia, ja tilanteita. Hypereiden musiikki on teknistä, ja laadukasta korvamadoksi muodostuvaa äänimaailmaa. Älä missaa Hypereitä!

Hypereissä taituroivat Eero Turunen (drums), Jopi Miettinen (guitar), Pertti Komu (Basso) sekä Petri Åke (laulut ja kitara).

%d bloggaajaa tykkää tästä: