Bändit 2021

1. Ega & the Boys – klo 19:00

EGA and the Boys on vuonna 2008 Lieksassa perustettu nykyisin viisihenkinen yhtye, jonka kokoonpanon muodostavat Elina Vitri (laulu), Joonas Vitri (basso), Atso Vänskä (kitara), Antti Eskelinen (rummut) ja Sami Ehrukainen (koskettimet).

Uransa ensimmäiset kymmenen vuotta ja 100 keikkaa ympäri paikkakuntaa, tapahtumien ulottuessa häistä baarikeikkojen kautta liki-legendaarisiin raviesiintymisiin, bändi esiintyi lainakappaleiden ohjelmistolla. Rohkaistuttuaan vuoden 2019 Parasta ennen ja NYT-tapahtumassa kokeilemaan omia biisejään EGA ja pojat lähtevät nyt ensimmäistä kertaa esiintymään biisilistalla, joka koostuu kokonaisuudessaan originaalimateriaalista!

2. Hyperit – klo 20:00

Hyperit taituroi omaa ja omituista susirajarokkia.
Laulu ja kitara:Petri Åke, Kitara:Jouko Miettinen, Rummut:Eero Turunen, Koskettimet:Sami Ehrukainen, Basso:Pertti Komu

3. Queen Killer – klo 21:00

Queen Killer soittaa heavyklassikoita maustettuna ripauksilla muutakin!

Queen Killer on Petri Kemppainen laulu,Tero Sotikov rummut, Pertti Komu basso, Tapani Reijonen kitara, Timo Mailinen koskettimet,Harri Malinen kitara.

4. Dynamo – klo 22:00

Dynamo on vuonna 2016 perustettu Suomirock – yhtye.
Vuonna 2017 julkaistu esikoisalbumi, ja sitä ennen julkaistu single Helsinki-Hollywood, poiki nopeasti bändille useita kymmeniä keikkoja, joita tähän mennessä on tullut listaan noin 100kpl. Keikkojen myynti ollaan tähän asti hoidettu itse ja mukaan mahtuu mm. useita vetoja pienemmillä festareilla.

Singlet Helsinki-Hollywood, Klovni ja Musta Joutsen ja Sade ovat soineet Spotifyn suomirock tänään – listalla ja yhteensä kaikki tähän mennessä julkaistut biisimme ovat keränneet reilut 30 000 striimausta Spotifyssä. Spotifyn lisäksi mm. Deezerin puolella biisimme ovat esiintyneet listoilla. Youtuben puolella julkaistuja musiikkivideoita on toistettu reilut 20 000 kertaa. Palaute musiikista, kuten myös keikoista on ollut pääosin erittäin positiivista ja onhan meillä jo innokaita faneja, jotka kiertävät perässämme keikoilla ympäri suomea.

%d bloggaajaa tykkää tästä: